Dobrý den,
chtěl bych Vás požádat o radu jak odstranit nežádoucí pachy z vína. Konkrétně se jedná o letošní veltlínské zelené. Při sběru 21,5, zdravé hrozny, žádná plíseň, žádné napíchání,.. Byly to moc pěkné hrozny. Ve finále jsem z toho udělal polosuchý veltlín s pikantní kyselinkou. Bohužel ale nevoní, ve vůni cítím jak kdyby kvašené zelí, když to víno dokvášelo, tak bylo pěkně ovocné, po tomto zápachu nebyla ani zmínka. Utvořil se až časem. Přetáčení a filtrování nepomohlo a ani ten zápach nezmírnilo. O víkendu jsem byl bodovat a čirou náhodou jsem ochutnal i pár Veltlínů a v nich jsem taky cítil podobný zápach. Poradil by jste někdo jak se toho zbavit? Předem děkuji za Vaše rady a nápady.