RP2712

Vytvořené odpovědi

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: Bentonit x Tosil+Želatina #214389

    RP2712
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Já bych dal tosil, rozmichal, želatinu rozmichal a nakonec bentonit rozmichal vše po 30 minutách. Nebo stočit po želatině a pak dát bentonit, je to jistější. Pokud máte možnost ohřát, ohrejte a dejte klasiku, je to lepší s jistější, mám to i cistci než po těch chladnomilnych co jsem zkoušel…

    odpověď na: Bentonit x Tosil+Želatina #214378

    RP2712
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Záleží jak čiříte, pokud čiříte zároveň bentonitem na odstranění bílkovin, musíte to dělat dohromady, v rámci cca 30 minut, kdy je vše rozmícháno, pokud to tam dáte po několika dnech, tak si tam dáte zpět bílkovinu. Želatina jsou bílkoviny, takže i když se to dělá tuto trojkombinací, většinou ty vína nikdy nemám zcela bez bílkovin. Proto používám bentonit osobně vždy nakonec.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)