Moc děkuji za ochotu a odpověď, mám už rozbor, cukr 2,3, akt. 12,3 kyseliny 8,8, PH 3,3, volný SO2 24. Situace se změnila, včera se mi podařilo rozbít jeden demižón. Škoda převeliká a situace vyřešená -). Zasířím to a nechám to rok, teď se s tým dá rozpouštět zubní kámen.
Možná je to trochu neuctivé ale určitě bych to rád příští rok zopakoval. Koupím 200l a v jednom demižonu chci zkusit betonáž, v druhém MLF, třetí nechám jen tak a čtvrtý rozbiju hned před sklepem abych to nemusel poklízet vevnitř.
Myslíte že je to fakt tak náročné že to v domácích podmínkách nejde a určitě to zkazím? Mám k tomu přístup „Někdo si koupí drahý kolo, já si koupím sauvignon, na hraní“. Mám to kde vypálit a baví mě to.
Děkuji, s pozdravem Pavel