starevino

Vytvořené odpovědi

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky

  • starevino
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Moc děkuju 🙂 Mně napadlo jestli se tam nemůže tvořit třeba něco jako botulotoxin v konzervách nebo tak… aby mně byť i jen malá ochutnávka neposlala do nemocnice :))


    starevino
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobrý den všem,

    omlouvám se za svůj asi dost netradiční dotaz, ale nevím popravdě kde jinde se zeptat…
    Našla jsem nedávno ve sklepě dvě lahve vína – francouzské červené z r.1980, a tokajské 3putnové z r.1990.
    Pochybuji že byly určené k archivaci, a ve sklepě taky asi nebyly ideální podmínky – jde sice o suchý vcelku tmavý sklep, ale teplota tam určitě kolísá a v létě tam může být i kolem 20 stupňů…

    Pokud ochutnám, hrozí něco jiného než že víno bude prostě zkažené a hnusné?
    Hrozí nějaká otrava…?
    Děkuji za všechny případné názory! Martina

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)