Pepek10

Vytvořené odpovědi

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: školení vína #208464

    Pepek10
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Děkuji za reakci, jak udělat v domácích podmínkách sterilní prostředí? To je prakticky nemožné nebo není? Plnil jsem plničkou enolmatik s filtrační svíčkou.

    odpověď na: školení vína #208410

    Pepek10
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobrý den, mě by zajímalo jak to dělají velká vinařství, že mají ty vína třeba v supermarketu v tom teple a víno se jim nerozkvasí. Mě leží sladší víno ve sklepě při stálé teplotě, je stabilní na bílkovinu, zasířeno na 60 a stejně se mi v láhvy začne rozkvášet. Máte pro mě někdo nějakou radu? Děkuji jsem začátečník tak se možná ptám moc hloupě.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)