Zasíření před lisováním

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Zasíření před lisováním

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Roman01 a poslední změna proběhla 29.8.2017.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #166581 odpověď

    affa
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobrý den, před samotným lisováním bílých hroznů po odstopkování používám síru, aby se zamezilo rychlému popř. octovému kvašení. Jaké množství síry používáte ? Je možné použít síru tekutou nebo pyroš v prášku ? Zajímá mě přesné množství. Díky

    #166601 odpověď

    Roman01
    Účastník
    Poslat vzkaz

    10 gramu pyrošu na metrák

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
Odpověď na: Zasíření před lisováním
Osobní informace: