Úvodní stránka › Fóra › Vinařská sekce › určenie zbytkového cukru vo víne
Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Vinarmlady a poslední změna proběhla 6.1.2017.
Zdravím vinárov a mám otázku,ako sa dá najjednoduchšie ,bez labakov,malovinárovi zmerať zbytkový cukor vo víne?Vieme merat kyseliny síru ale cukor.
odhadem sa to da na základe vztahu medzi púvodním cukrem v mušte a alkoholem ve víne
jazykem. Cukr jde laboratorně fakt o něco hůř než kyseliny, ale jde
Malá vinařská laboratoř, nebo rozbor na cukry. Nejjednodušší cestou pri malých objemech je pomoc zkušeného vinaře který na žto ma vytrenovane chute
Jméno (vyžadováno):
Email (nebude zveřejněn) (vyžadováno):
Web:
Zadejte přímo cílovou URL adresu
Nebo můžete snadno vyhledat existující obsah webu