určenie zbytkového cukru vo víne

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce určenie zbytkového cukru vo víne

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Vinarmlady a poslední změna proběhla 6.1.2017.

Prohlížíte 4 příspěvky - 1 ze 4 (celkem z 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #160046 odpověď

    benne1
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zdravím vinárov a mám otázku,ako sa dá najjednoduchšie ,bez labakov,malovinárovi zmerať zbytkový cukor vo víne?Vieme merat kyseliny síru ale cukor.

    #160089 odpověď

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    odhadem sa to da na základe vztahu medzi púvodním cukrem v mušte a alkoholem ve víne

    #160113 odpověď

    moll
    Účastník
    Poslat vzkaz

    jazykem. Cukr jde laboratorně fakt o něco hůř než kyseliny, ale jde

    #160238 odpověď

    Malá vinařská laboratoř, nebo rozbor na cukry. Nejjednodušší cestou pri malých objemech je pomoc zkušeného vinaře který na žto ma vytrenovane chute

Prohlížíte 4 příspěvky - 1 ze 4 (celkem z 4)
Odpověď na: určenie zbytkového cukru vo víne
Osobní informace: