nepovedlo se?

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce nepovedlo se?

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (0 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  mravenec10 a poslední změna proběhla 22.1.2013.

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #149777 odpověď

    milan.bosek

    Zdravím. Mám menší problém. Dělal jsem po prvé víno z červených hroznů, ale někde se stala chyba. Chuťově je trochu trpké a je z něho stále cítit kvasný zápach. Poradíte co s tím? díky Milan

    #149779 odpověď

    Karel

    vyzkoušet želatinu, strhne trpkost. kvasný zápach je počátkem ledna celkem normální, nervózní bych byl tak až koncem března.

    #149781 odpověď

    peetrs

    to nebyla sírka

    #149788 odpověď

    berian

    Míchat na kvasnicích a pokud to není sirka, bude ok. Jen nesířit ještě

    #149917 odpověď

    mravenec10

    kvasný zápach je celkem v tuto dobu ještě v pohodě. jestli je víno trpké kup zahuštěný mošt a doslatˇho.

    Na kolik stupnu jsi dosladoval rmut ?

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)
Odpověď na: nepovedlo se?
Osobní informace: