cireni mostu

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce cireni mostu

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  paja a poslední změna proběhla 26.7.2017.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #165381 odpověď

    paja
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zdravim, potreboval bych poradit nejakou „chemii“ na odkaleni jablecneho mostu po vylisovani, aby to bylo za par hodin odkalene a dalo se to dal pasterizovat. Diky za radu.

    #165382 odpověď

    roman123
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobrý den,
    já používám Bentolit super. Důležité je taky mošt zchladit. V domácích podmínkách je nejekonomičtější dopředu zamrazit PET ky s vodou a potom je dát do moštu. Kal se dá přelisovat přes vak nebo buničinu a zbytek použít do kompostu.

    #165384 odpověď

    paja
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Delam mostu tak 200-300l za sezonu, najednou mam tak 50L co bych chtel uchovat. Radeji bych nejake zele v prasku co tam nasypu a zamicham a bude to fungovat aji bez chlazeni.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
Odpověď na: cireni mostu
Osobní informace: