Zdravím malovinari, potrebuji typy udelat rizene kvaseni 2x-3x500l nejlepe s jedním jako.moznost na odkaleni pripadne zastaveni.ocaseni teplotou ne sirou.Kdyz uz potom.bojujete drzite pod dusikem ? Ci jinym plynem nebo.plovouci vika?
Každá rada drahá muze se tnocu stocit hlavně nerit syru to je vetsinou provlem u sladaich vin drzet aspon na 45mg=l jinak se rozjíždí .Deuhy problem může být teplo ,tepelna změna nebo sok.V vasem pripade se jedna o takzvane naockovani.Možnosti defakto dve bud zastavit sirou stop stav 80-100mg/l a zamichat a prestane lupat stocit (vetsina siry vypadne) nebo zchladit petky s ledem pr. Nebo nechat dojet ale bude to riznejsi bude dost alkpholu
Nechápu proc nevycirite tedy vzdyt nejde o chemikalie (bentonit je jil organicka hmota .Pokud to nechcete tak.jedine jeste teplota ale riskujete ze se to zmovu rozjede
To dělám dokonce i horkou vodou kvuli sterilite.To mam jeste ze skoly.Ale jestli kdyz necham treba tyden idpocinout nepujde to lip protoze hedna flaska minutu posledni i skoro 2
Zdravím všechny, jakou máte zkušenost s před filtrací? Používám st3 a pak na bílé 0,2 mikronu.Teče celkem pomalu.Takže filtrujete těsně před ? Nebo necháváte vzpamatovat? Stabilita pak.v láhvi je ale treba rose jen st3 a láhev je tam pachuť.