Vytvořené odpovědi

Prohlížíte 10 příspěvků - 1 z 15 (celkem z 36)
  • Autor
    Příspěvky

  • Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobry den,

    Jako malovinar pouzivam korky, ale rád bych vyskoušel šroubovací uzávery. Ví mi nekedo poradit, či je na to potrebná nejaká uzavíračka, alebo je to možné uzavrít šroubovcí uzáver aj manuálne ? dakujem

    odpověď na: Jaky nerezovy tank vybrat #193342

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zdravicko,

    vite mi poradit, ci sa oplati kupit konicku nerezku aj s podstavcem, alebo obycajnu ? Cena je u nerezky s podstavcem o dost vyšší. Oplati sa mi vyrobit si podstavec ze dreva ? dekuju za rady

    odpověď na: Nerezove tanky kvaseni #192327

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Pro petrmk: dakujem za odpoved. A je dobre ked mušt kvasí v rovnakej mistnosti kde mam víno ? Najjednoduchi je to nechat kvasit v nerezke a po dokvaseni stocit, ale bojim sa ze kvasici must mi nejako ovplyvni ostatne vína co mam v sklepe. S tymto mate nejaku skusenost ? dekuji

    odpověď na: Nerezove tanky kvaseni #192296

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobry den,

    Nemam skusenosti s nerezem, iba s demizonama.. Planujem skusit 200-300 L nerezku na bile vina.

    Jak resite kvaseni ? Nechavate must kvasit v tej nerezke alebo mate inou nadobu s objemem 200-300 L ?

    A jak probiha dalsie staceni z nerezu ?

    dakujem za vsetky rady

    odpověď na: Plastový zápach #190972

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Nijak, víno vypálit a nabuduce dodrzovat lepsi hygienu pri výrobe.

    odpověď na: Bentonit – délka sedimentace #171119

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zdravim

    Za jak dlouho mozu vino po aplikaci bentonitu lahvovat ? Este sem bentonit nikdy nepouzil a potrebuju lahvovat za 7 dní. Víno je čisté, ročník 2017. Dakuji za rady

    odpověď na: #171039

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz
    odpověď na: #171038

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz
    odpověď na: Hladina SO2 vs. oxidace #170265

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Možno hloupa otazka, ale pri jake hranicne hladine SO2 zacina byt vino nachylne na oxidaci ? Mam pocit ze tento rok mlade vína hodne spotrebuvaju siru a vcera sem nameral ve vinech okolo 30-40 volnej siry. Je to podla vas optimalni, alebo mam zvednout aspon na 50 ?

    odpověď na: Cukernatost červené odrudy #169875

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Jak sa vam pohybuju cukernatosti na cervenych ? Tento tyden sem oberal Zweigeltrebe a malo 16, Andre 18. Oblast Čejkovice.

Prohlížíte 10 příspěvků - 1 z 15 (celkem z 36)