Zemské víno – analytika

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Zemské víno – analytika

Zvolené téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel  LordSauvignon a poslední změna proběhla 11.6.2020.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #220424

    Dobrý den,
    chtěl bych se zeptat na náležitosti k zemskému vínu.
    Je třeba mít toto víno analyzováno v akreditované laboratoři a mít pak výsledky uloženy např. v evidenční knize?
    A jaké analyty je nutné mít změřeny? Předpokládám, že asi alkohol a cukry (kvůli uvádění suchých, polosuchých… vín na lahvi) a případně kyseliny jsou základ.
    Díky
    M.J.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.