Pokles cukernatosti

Úvodní stránka Fóra Vinohradnická sekce Pokles cukernatosti

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  traminus a poslední změna proběhla 7.9.2018.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #197991

    Zdravim, je mozne aby v hroznech poklesla cukernatost? Minuly tyden (pred desti) jsem nameril cca 18 – 19. Vcera jsem sel premerit znovu a ma to jen 15 – 16. Tak nevim, jestli jsem to spatne zmeril nebo to ma opravdu mene.
    Diky

    #198003

    traminus
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zdravím, já to mám stejne, před dešti 19, nyní slabých 17 a bobule na maximum plné vody, naštěstí to nepraska. Rozdíl je čím to měříte, pokud pomelete avylisujete není rozdíl tak znatelný jako refra. či vzorkem, kde se Vám první vyskytne voda a až později vyšší cukry z dužiny.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.