PET NAT

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Smik a poslední změna proběhla 7.10.2020.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #226125

    Zdravím,
    máte prosím někdo zkušenosti s výrobou PET NAT? V jaké fázi kvašení dál do lahví?

    Děkuji

    #226136

    Juraa
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Řekl bych až těsně před koncem. Letos jsem si udělal testovací 3 láhve, dal jsme to tam když byl cukr už ze 3/4 prokvaseni a měl jsem z toho vymalováno. Dvě flašky to nevydrzeli a letali po celem sklepu a třetí jsem šel zlikvidovat rači v motorkarske kombineze s helmou 🙂

    #226145

    Smik
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Pod 9g/l cukru máš Pet-nat, nad 9 máš práci s úklidem.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.