Pachut po jablkach

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Pachut po jablkach

Zvolené téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel  bajza a poslední změna proběhla 13.1.2017.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #160411 odpověď

    bajza
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Jsou to jakoby premrzle nebo mozna takove ty nahnedle nahnile jablka. Vino uz dokvaselo vune a chut byla perfektni, jen trochu vyssi zbytek cukru, ale pak se rozkvasilo a zacalo to tak vonet i chutnat, tak sem to stocil a zasiril, ve vuni se to vratilo na puvodni, ale ta pachut tam zustala. Premyslel jsem jmf, ale zadne mlecne maselne tony tam nebyly, spis ty jablka. Nejspis to bylo nejake druhotne kvaseni, nesetkali ste se s tim?

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)
Odpověď na: Pachut po jablkach
Osobní informace: