Oxidace v demižonech

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Oxidace v demižonech

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Juraa a poslední změna proběhla 18.4.2020.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #219104

    Adios3SO
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zdravím, chtěl jsem se zeptat zde, Vás diskutujících, jak řešíte popř. jak předcházíte oxidaci vína, které je v demižonech. Je mi jasné, že demižony naplnit co nejvíce, ale jak poté naložit s tím, že se víno např. ochutnává apod, tudíž tam ten vzduch prostě projde a vytváří se tam více místa. Díky

    #219105

    Juraa
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Ideálně vždycky zase dolít, případně aspoň křenove tablety (antiflor). Když už odeberu víc, tak ráčí stočim nebo nalahvuju.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.