Mám jednu odrůdu Veltlín,po burčení má každý demižon jiný cukr

Úvodní stránka Fóra Gastronomie vína – košty, výstavy, soutěže, zahraniční vína a oblasti Mám jednu odrůdu Veltlín,po burčení má každý demižon jiný cukr

Zvolené téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel  Jaroslav Vavříček a poslední změna proběhla 27.10.2020.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #227518

    Prosím o radu,mám jednu odrůdu Veltlín zelený a po burčení které trvalo stejnou dobu má každá nádoba jiný cukr. Při začátku bylo 22g/l a teď mají 7g/l a 11/g/l SO2 30,děkuji.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.