Kaly vo frankovke

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Kaly vo frankovke

Zvolené téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel  jarino a poslední změna proběhla 18.1.2021.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #229776

    jarino
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Už viac rokov robím frankovku – pomeliem a nechám prekvasiť na šupách.
    Do rmutu dávam mostgelatine. Pri lisobaní po vykvasení je tam podľa mňa príliš veľké množstvo hustého podielu.
    Viac ako polovica je hustá kaša. Vraj pri iných odrodách červeného to tak nie je. Ono sa to potom usadzuje a po niekoľkých stáčkach je to OK.
    Chcem sa len opýtať je to normálne, dá sa to niečim obmedziť?

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.