Zdravím,
chci se zeptat na postup při odkyselení…mám produkt Bianco Neve a měřil jsem si množství kyselin – vyšlo mi 8 v mladém(lonskem) Solarisu…kyselina se mi an chut zda vyssi, proto sem ji zkusil stahnout o pul stupne -> odtahnul sem kybl( 10 litru) vina z demizonu a pridal 55g Bianca => postupne, obsah sem promichaval a pomalu pridaval Bianco a dolival dmeizon….po skonceni se mi vino v „odkyselen 50l demizounu“ zdalo jemnejsi nez v „neodkyselenem 50l demizonu“….
Chci se zeptat,jaka je spravna aplikace? Na obalu sem cetl, rozmichat ve vode, na netu zas ze se muze primio pridava do vina….jake mate postupy? Pripadne ma nejaky vliv, ze dane vino bylo cirene tosil+zelatina a na spodu demizonu mi prave lezely kaly….a pri pridavani Bianca a michani sem ti vino opet zajalil, i kdyz se po nejakem case trochu vycistilo….