Jablčno-mliečne kvasenie

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Jablčno-mliečne kvasenie

Zvolené téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel  zdeno a poslední změna proběhla 10.12.2021.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #241649

    zdeno
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zdravím, naše víno je po kvasení trochu kyslé. Chcel by som skúsiť jablčno-mliečne kvasenie. Viem nejako zistiť, či prebieha/už prebehlo? Víno sa nachádza v sklenenom demižóne v pivnici, kde je asi 16 stupňov. Cukor pred kvasením mal hodnotu 22. Je to cuvé Cabernet/Rimava.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.