Jablcno-mliecna fermentacia

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Jablcno-mliecna fermentacia

Zvolené téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel  anton a poslední změna proběhla 3.1.2021.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #229421

    anton
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobrý deň,

    Tento rok som sa rozhodol prvýkrát urobiť jablcno-mliecnu fermentáciu v Cabernet Sauvignon a mám pocit, že po stocení „z baktérií“ je už po 6 týždňoch od stočenia stále cítiť spomínané baktérie. Z nich som víno stočil bez sirenia, prevetral som víno cez sud a nechal v demizonoch, ktoré som nezatvoril. A po 2 dňoch som ho dal do vínneho sklepa, kde je okolo 8°C. Chce to len čas alebo niečo urobiť? Ďakujem vopred za rady.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.