Kalendář
Základy sommelierství, vína a vinařství ČR
21.4.2018 21.4.2018
Velké Pavlovice
Penzion André, Pod břehy 565
Vinařský Institut s.r.o. / Pavel Uretšlégr
725424423 pavel.uretslegr@vinarskyinstitut.cz www.vinarskyinstitut.cz/otevrene-sommelierske-kurzy/zaklady-sommelierstvi-vina-a-vinarstvi-v-cr
Základy sommelierství, vína a vinařství ČR je nejnavštěvovanějším kurzem Vinařského Institutu a po jeho absolvování získáte základní přehled v oblasti vína a vinné kultury. Jedná se o intenzivní celodenní kurz vinařství pod vedením některého ze špičkových sommelierů, kde se naučíte vše o degustaci a servisu vína, zjistíte jak snoubit víno s pokrmy i jak poznat vady a nedostatky vína. Dozvíte se, jak se třídí vína v České republice a jaké jsou přesně funkce sommeliera, samozřejmě vše včetně praktických ukázek. Kurz je současně vstupenkou do světa vína pro ty, kteří se rozhodnou dále studovat a dosáhnout až k CERTIFIKATU SOMMELIERA.
725424423 pavel.uretslegr@vinarskyinstitut.cz www.vinarskyinstitut.cz/otevrene-sommelierske-kurzy/zaklady-sommelierstvi-vina-a-vinarstvi-v-cr
Základy sommelierství, vína a vinařství ČR je nejnavštěvovanějším kurzem Vinařského Institutu a po jeho absolvování získáte základní přehled v oblasti vína a vinné kultury. Jedná se o intenzivní celodenní kurz vinařství pod vedením některého ze špičkových sommelierů, kde se naučíte vše o degustaci a servisu vína, zjistíte jak snoubit víno s pokrmy i jak poznat vady a nedostatky vína. Dozvíte se, jak se třídí vína v České republice a jaké jsou přesně funkce sommeliera, samozřejmě vše včetně praktických ukázek. Kurz je současně vstupenkou do světa vína pro ty, kteří se rozhodnou dále studovat a dosáhnout až k CERTIFIKATU SOMMELIERA.