Kalendář
Grilování s rosé víny
2.7.2022 2.7.2022
Němčičky (okres Břeclav)
Němčičky 176
Ing. Jan Stávek, Ph.D. / VÍNO J.STÁVEK
774430739 info@jstavek.cz www.jstavek.cz
774430739 info@jstavek.cz www.jstavek.cz
Sobotní odpoledne stvořené pro letní grilování. Těšit se můžete na speciální menu, sestavené nejen k našim rosé vínům. Letos se o něj postará brněnská restaurace Element.
Těšit se můžete na:
- Grilovaný bůček, omáčka s fermentované sóji, špenát
- Grilované kuřecí stehno bylinkové pesto s vinnými listy, yogurt
- Pikantní vepřové spare ribs žebírka
- Steak z vepřové plumy, chimichurri z vinných listů a verjusu
- Grilovaná zelenina se zelenou salsou a yogurtem
- Bramborový salát s celozrnou hořčicí a bylinkami
- Zelný salát
========================
Degustační menu
Můžete si také objednat komentované pětichodové menu včetně našich napárovaných vín, které bude servírované ve sklepních prostorách našeho vinařství.
Místa jsou limitovan a můžete si to své rezervovat na info@jstavek.cz. Cena vstupenky je 1.590 Kč, začínáme ve 14.00.
Bílé tomatové gaspacho
- Bílá Frankovka, kabinet, 2021
Hovězí tataráček s letním lanýžem, konfitované žloudky, tartletka
- Rosé Bočky, VOC, 2020
Grilované kachní prso s rebarborou a čekankou
- Rosé Trkmanska, VOC, 2021
Steak z vepřové plumy, chimichurri z vinných listů a verjusu, fenykl, máta, demi glace
- Bodro, výběr z hroznů, 2019
Pusinky s meruňkama a verbenou
- Solera 08, fortifikované
- Grilovaný bůček, omáčka s fermentované sóji, špenát
- Grilované kuřecí stehno bylinkové pesto s vinnými listy, yogurt
- Pikantní vepřové spare ribs žebírka
- Steak z vepřové plumy, chimichurri z vinných listů a verjusu
- Grilovaná zelenina se zelenou salsou a yogurtem
- Bramborový salát s celozrnou hořčicí a bylinkami
- Zelný salát
========================
Degustační menu
Můžete si také objednat komentované pětichodové menu včetně našich napárovaných vín, které bude servírované ve sklepních prostorách našeho vinařství.
Místa jsou limitovan a můžete si to své rezervovat na info@jstavek.cz. Cena vstupenky je 1.590 Kč, začínáme ve 14.00.
Bílé tomatové gaspacho
- Bílá Frankovka, kabinet, 2021
Hovězí tataráček s letním lanýžem, konfitované žloudky, tartletka
- Rosé Bočky, VOC, 2020
Grilované kachní prso s rebarborou a čekankou
- Rosé Trkmanska, VOC, 2021
Steak z vepřové plumy, chimichurri z vinných listů a verjusu, fenykl, máta, demi glace
- Bodro, výběr z hroznů, 2019
Pusinky s meruňkama a verbenou
- Solera 08, fortifikované