Stabilizace vína

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Stabilizace vína

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (0 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  MOLL a poslední změna proběhla 13.5.2013.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #150327 odpověď

    731807

    Mám problém neustále se mi roskváší víno v lahvích když je nalahvuji. Bílkoviny jsem stabylizoval bentonytem je vněm 50 mg volné síry ale i tak se mi to neustále rozjíždí.

    #150333 odpověď

    MOLL

    zbývá přebytečný zbytkový cukr a nebo i, ale vzácně, kyselina jablečná

    Takže buď prokvasit do sucha a nechat vyležet a nebo sterilní fitrace a sterilní lahvování

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)
Odpověď na: Stabilizace vína
Osobní informace: