Peter Piller

Vytvořené odpovědi

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na: škoda #191415

    Ja si myslím (môj názor možno niekto nesúhlasí) aj keď admin písal že disk.príspevkov je viac ako pred zmenou a diskusiu si robia diskutujuci sami ,tak uroveň stranky po úprave utrpela čo je škoda.

    odpověď na: koňský pot #153122

    skôr nie ako ano, dostal som sud v ktorom to bolo,zistil som to pomerne zavčasu (ešte pred dokvasením)po vela pokusoch to tam stále cítit a mam pocit že viacej.Pozri:http://www.agroporadenstvo.sk/index.php?start&t=rastlinna-vyroba-vinic-a-vino&t2=&article=581

    odpověď na: kvasnice #151500

    MM tyžden po ster.filtracii,100ldub. sud,zostatkovy cukor citit(nemerany)

    sira asi40ml- citit po kvasniciach poradte čo s tym?

    odpověď na: tabulka síry #151188

    mohol by som poprosit tiez o zaslanie tab. siri na mail

    vdaka PP

    odpověď na: Frankokva #149854

    Vedel by niekto poradiť ako dalej?Po prekvaseni mustu 23M tj 20+ dosl o3, a JMF spontannej asi? kyslo dost dlho bol vo vine maly obsah SO2,(must nebol odkyslovany,drev.sud 120l, v pivnici tepl.od zač.15 post.klesá teraz asi 12)teraz tam citit stale vela kyselin -pokusal som sa zmerat ale nedarilo sa mi že by mohlo byt viac ako 14mg?? Podvojne odkyselit? (vymraziť?)ako to odmerat?

    vdaka vsetkym za radu.

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)