Tramín – aroma

Domů Fóra Vinařská sekce Tramín – aroma

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 hlasy) se naposledy zapojil uživatel  Sevcik a poslední změna proběhla 8.2.2018.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (z 2 celkově)
  • Autor
    Příspěvky
  • #189611

    MARPEL
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zdravím chlapi,

    chcu se zeptat, jak nejlépe ošetřit zvláštní aroma ve víně? Mám Tramín 2016, měl určitý zbytkový cukr, tak se víno pak pohnulo,ale vykvasilo do sucha a v chuti problém néni. Spíš ve vůni se mi to nelíbí – ročník 2016 byl špatný, plíseň a hniloba jela ve velkém…proto se mi to zdá, jako bych v té vůni cítil shnilé hrozny, případně bych to přirovnal jakoby k připálení..ví někdo co myslím? Případně nějaké rady jak se toho zbavit…díky

    #189657

    Sevcik
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Zkusil bych sensovin.Pokud nepomuze tak přípravek jako polyclar pripadne pvpp v nejhorsim aktivni uhli

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (z 2 celkově)

Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.