síření vína

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce síření vína

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  micurinec a poslední změna proběhla 24.10.2017.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #165867 odpověď

    jak
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Používáte k síření hotového vína disiřičitan draselný a nebo sodný.Případně kde jej nakupujete.A řekli by jste,že je v tom rozdíl.
    PS. nefunguje otazník)-

    #165925 odpověď

    moll
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Sodný prý zanechává slanou příchuť. Draselný mají v drogerii, zemědělských nebo domácích potřebách.

    #170145 odpověď

    micurinec
    Účastník
    Poslat vzkaz

    pokud se víno zasíří a bude se hned lahvovat, za jak dlouho jej je možné nejdříve pít, má někdo tip? (odrůd RR, An, Solaris, CC) předem díky

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
Odpověď na: síření vína
Osobní informace: