síření vína

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  micurinec a poslední změna je stará 24.10.2017.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #165867

    jak
    Participant
    Poslat vzkaz

    Používáte k síření hotového vína disiřičitan draselný a nebo sodný.Případně kde jej nakupujete.A řekli by jste,že je v tom rozdíl.
    PS. nefunguje otazník)-

    #165925

    moll
    Participant
    Poslat vzkaz

    Sodný prý zanechává slanou příchuť. Draselný mají v drogerii, zemědělských nebo domácích potřebách.

    #170145

    micurinec
    Participant
    Poslat vzkaz

    pokud se víno zasíří a bude se hned lahvovat, za jak dlouho jej je možné nejdříve pít, má někdo tip? (odrůd RR, An, Solaris, CC) předem díky

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.