Úvodní stránka › Fóra › Vinařská sekce › síření vína
Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel micurinec a poslední změna proběhla 24.10.2017.
Používáte k síření hotového vína disiřičitan draselný a nebo sodný.Případně kde jej nakupujete.A řekli by jste,že je v tom rozdíl. PS. nefunguje otazník)-
Sodný prý zanechává slanou příchuť. Draselný mají v drogerii, zemědělských nebo domácích potřebách.
pokud se víno zasíří a bude se hned lahvovat, za jak dlouho jej je možné nejdříve pít, má někdo tip? (odrůd RR, An, Solaris, CC) předem díky
Jméno (vyžadováno):
Email (nebude zveřejněn) (vyžadováno):
Web:
Zadejte přímo cílovou URL adresu
Nebo můžete snadno vyhledat existující obsah webu