Úvodní stránka › Fóra › Vinařská sekce › přeslazený mošt
Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel MS a poslední změna proběhla 17.9.2018.
Dobrý den všem , omylem jsem přesladil mošt VZ ( z 18 na 23 ) Dá se to nějak zachránit ( již kvasí ) , popř. co od toho mohu čekat ? Děkuji
Zřejmě se nic moc nestane, akorát pokud necháš dokvasit do konce bude mít víno 23° 13,7% alkoholu. Takže řešení je – nenechát dokvasit do konce, aby tam zůstal nějaký zbytkový cukr.
Jméno (vyžadováno):
Email (nebude zveřejněn) (vyžadováno):
Web:
Zadejte přímo cílovou URL adresu
Nebo můžete snadno vyhledat existující obsah webu