Předpisy pro provozovnu

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Předpisy pro provozovnu

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Petrcermak46 a poslední změna proběhla 19.2.2019.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #201636 odpověď

    Omin
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobrý den všem,

    najde se někdo, kdo by byl schopný poradit paragrafy v zákoníku/ zvláštních předpisů, dle kterých je potřeba zřídit a vybavit provozovnu určenou k výrobě a prodeji vína? Došli jsme k informaci, kdy způsobilost provozovny je prokázána kolaudačním rozhodnutím dané provozovny. Ovšem co je potřeba pro dané kolaudační/ hygienické rozhodnutí se nedaří najít.

    Všem za případnou pomoc děkuji. Zároveň bych dodal, že odkazy typu zavolat na úřad nejsou úplně ideální. Po zkušenostech na úřad člověk musí jít s konkrétní věcí jakmile se ptá, sto pracovníků sto názorů….

    #201638 odpověď

    petrmk
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Na úřad ano, ale na který? Loni jsem to zkoušel, měl jsem cosi namyšleno pronajmout. Tak jsem šel na živnostenský úřad, tam mě poslali na úřad stavební (tam věděli s prominutím úplné hovno), tak mě poslali za projektantem, ten mě poslal na hygienu a hasiče a tam už jsem nedošel, protože z daného pronájmu sešlo.

    #205314 odpověď

    Dobrý den,
    Po podobných informacích patram již delší dobu. Jediné co jsem vypátral jsou podobné požadavky jako pro každou jinou potravinářskou vyrobnu. Povrchy stěn a podlah omyvatelné, takže obklad nebo nátěr. Umyvadlo s teplou a studenou pitnou vodou. WC a soc. zázemí oddělené od provozu. ale zatím mi nikdo nebyl schopný říct jestli jde za provozovnu kolaudovat vinařský domek (větší chatu) která je využívána pro výrobu vína a zároveň pro bydleni. Taková ta moravská klasika malého vinaře.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
Odpověď na: Předpisy pro provozovnu
Osobní informace: