mléčné-jogurtové aroma u SV

Domů Fóra Vinařská sekce mléčné-jogurtové aroma u SV

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 hlasy) se naposledy zapojil uživatel  Sevcik a poslední změna proběhla 28.12.2017.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (z 2 celkově)
  • Autor
    Příspěvky
  • #171332

    horys
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Dobrý den, u mladého vína SV mám výrazné aroma po jogurtu, v barvě též slabší, co s tím prosím, díky za odpovědi zkušenějších. 🙂

    #186378

    Sevcik
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Podle me se rozjelo.jablecno mlecna.fermentace.jedine dobre kyselina jablecna se meni na.mlecnou .Vina sou pak sametovejsi .držet pri aspon 20 stupnich at v klidu dojede a nezhorknou

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (z 2 celkově)

Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.