dotaz

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (0 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  Anonym a poslední změna proběhla 11.1.2013.

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #149816

    koštýř

    Pánové mám dotaz

    obsah volné síry mám 16 a vázané 102 mohu

    takové víno lahvovat?

    Díky za odpověď

    #149817

    td

    Pred tim az pujde vino do flasky jeste bych zvednul volnou nedkde na uroven 30-35 v zavislosti od pH, a pak bych to jeste zmeril o dva dny, jestli se neco vyvazalo. Jestli moc ne, pak je to stabilni, a klidne bych to dal do lahvi. Vetsinou nad 100 celkove SO2 by melo byt stabilni.

    #149830

    Anonym

    pH????????????????????????????????????????

    #149835

    td

    kolik ti je let? pH ????? Stara skola!?!

    #149841

    Anonym

    no a kdo z vás má pH-metr ve sklepě na měření vína!

    pH je možná měřitelná veličina, ale dá se upravit v závislosti na použitých přísadách,

    I když obsah kyselin je jaký je!

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.