Úvodní stránka › Fóra › Vinařská sekce › Bílkoviny v červeném víně
Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Kucera a poslední změna proběhla 27.10.2016.
Dobrý den, čím odstraňujete bílkoviny a čeříte červení víno? Nerad bych aby to sebralo moc barvy.
Děkuji za zkušenosti
Bílkoviny z červeného vína odstraňovat nemusíte. Reagují s taninem, kterého má červené víno přirozeně dostatek.
Červené víno se čiří podle potřeby (hořká chuť) například vaječným bílkem.
predpokladam ze chcete mit hotove vino uz na zimu… dejte mu aspon 2 roky
Jméno (vyžadováno):
Email (nebude zveřejněn) (vyžadováno):
Web:
Zadejte přímo cílovou URL adresu
Nebo můžete snadno vyhledat existující obsah webu