Bílkoviny v červeném víně

Úvodní stránka Fóra Vinařská sekce Bílkoviny v červeném víně

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Kucera a poslední změna proběhla 27.10.2016.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #156992 odpověď

    Dobrý den, čím odstraňujete bílkoviny a čeříte červení víno? Nerad bych aby to sebralo moc barvy.

    Děkuji za zkušenosti

    #157001 odpověď

    Ryzlink1
    Účastník
    Poslat vzkaz

    Bílkoviny z červeného vína odstraňovat nemusíte. Reagují s taninem, kterého má červené víno přirozeně dostatek.

    Červené víno se čiří podle potřeby (hořká chuť) například vaječným bílkem.

    #157247 odpověď

    Kucera
    Účastník
    Poslat vzkaz

    predpokladam ze chcete mit hotove vino uz na zimu… dejte mu aspon 2 roky

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)
Odpověď na: Bílkoviny v červeném víně
Osobní informace: